Aantal toeschouwers: 49
Amusementswaarde: 9.1
Weersomstandigheden: windkracht 5, droog, 15 graden
Pupil van de week: Raff Jorissen
Na de nederlaag van vorige week stond er vandaag een getergd en tot op het bot gemotiveerd eerste elftal van Daalhof. Het tweede elftal had maar liefst met 8-1 van Geusselt sport 2 gewonnen dus dat was een goed voorbeeld. Met de wind schuin in de rug begon Daalhof ook erg fel en streed voor elke bal. Het speelde als een stel hyena’s die de tegenpartij structureel wou slopen. Al snel resulteert dat in twee terechte doelpunten (eigen goal en schot Joas van Helvert). Partij was al snel geen partij meer ! Disciplinair en met goed voetbal werd nog voor de rust door Junus Bereklauw en Shayron Aleandro. Het publiek dacht dat de wedstrijd wel in een tempo lager zou worden uitgevoetbald maar kwam van een koude kermis thuis. Meteen na de rust tikte Junus Bereklauw zijn 2e binnen. Devanyo van Deyl kwam na de thee als een orkaan uit de kleedkamer en scoorde de 6-0 en 7-0. Het liep erg lekker en er werd als een team gespeeld, maar waren wij nu zo goed of zij zo slecht? Een prachtige vrije trap van Karel Ritchi zorgde voor de 8-0 en Danny Ritchi scoorde de 9-0 in de 68e minuut. Het was wachten op de 10e goal en deze kwam er ook. In de 89e belande de bal in het net, 9-1. Tja de laatste goal was voor Partij. Een prachtige middag met mooie doelpunten en een enthousiast publiek. De thuisblijvers hadden ongelijk, maar zij kunnen a.s. zondag weer komen , thuis tegen Haanrade. Allemaal positieve geluiden ? Nee, als er dan toch iets is dan wil ik de licht ontvlambaarheid van een paar spelers benoemen. Zelfs bij een grote voorsprong liepen ze tegen een gele kaart op. Blijf verstandig en loop bij sommige situaties weg. Dit verbeterpuntje nog eruit krijgen en dan komt het helemaal goed. Verder, complimenten aan het publiek, trainer en technische staf en alle spelers !!!!