Coronaregels

Hieronder lees je de belangrijkste Coronaregels voor Sportpark de Hazendans.

LAATSTE UPDATE: November 2021

Algemene regels

• Blijf thuis indien je een van de volgende (ook milde) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
  • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag weer getraind worden.
  • Blijf thuis als iemand in je huishouden positief getest is op het COVID-19 virus. Omdat tot 14 dagen na het laatste contact de ziekte zich nog kan uiten, mag pas daarna weer getraind worden.
  • Tijdens het sporten zijn kinderen, jongeren en jongvolwassenen vrijgesteld van de 1,5 meter maatregel.
  • Hoest en nies in je elleboog, vermijd het aanraken van je gezicht en schud geen handen (geef in plaats daarvan een "boks").
  • Was je handen thuis zowel vóór als ná de training.
  • Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie, bijvoorbeeld trainers, begeleiders en bestuursleden.

Bezoek Sportpark De Hazendans

• Bezoek aan Sportpark De Hazendans is alleen voor personen die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten.
    Personen die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Dit betekent dat alle vrijwilligers geen coronatoegangsbewijs hoeven te laten zien op het moment dat zij een functie voor de sport vervullen in een binnensport locatie. Zodra zij geen taak meer vervullen, moeten zij de sport locatie verlaten.
  • Er kunnen looproutes of eenrichtingsverkeer gelden op Sportpark De Hazendans. Deze maatregelen dienen door iedereen opgevolgd te worden.
  • Ouders mogen hun kind op de parkeerplaats afzetten maar dienen daarna het sportpark te verlaten. Wij raden ook af om langs de hekken om het sportpark te gaan staan.
  • Carpool ouders zijn wel welkom op ons Sportpark, want deze horen bij de teambegeleiding, maar alleen met een geldige QR code en alleen IN DE KANTINE met een vaste zitplaats. Het aantal carpool-ouders wensen wij graag gereduceerd te zien tot een minimum.

In dit kader heeft het bestuur ook besloten:

De kantine op weekdagen gesloten te houden, met uitzondering voor vergaderingen (hiertoe dient dan wel een sleutelhouder/bestuurslid aanwezig te zijn i.v.m. openen en sluiten.
In het weekend is er alleen barbediening (voor spelers en begeleiding) en blijft de keuken gesloten.

Toegang tot het complex geldt alleen voor spelers en hun begeleiders en vrijwilligers. Ouders en supporters hebben helaas geen toegang!

Gebruik kleed- en douchefaciliteiten

• Het gebruik van kleed- en douchefaciliteiten is toegestaan, douchen na afloop is ook toegestaan.

Gebruik kantine en terras

• De kantine en terras zijn geopend voor spelers en begeleiding. Hier dient u WEL een geldige QR Code te tonen en dient u een vaste ZITplaats te gebruiken. De keuken is gesloten.
  • Wij vragen u dan ook na een wedstrijd uw drankjes te nuttigen en de kantine te verlaten om de verschillende contactmomenten zo klein mogelijk te houden.

Blijf gezond en op weg naar betere tijden.

Tot ziens bij VV Daalhof!

Met sportieve groet

Bestuur VV Daalhof

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!