Coronaregels

Hieronder lees je de belangrijkste Coronaregels voor Sportpark de Hazendans.

LAATSTE UPDATE: 01 maart 2022

Algemene regels

• Blijf thuis indien je een van de volgende (ook milde) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
  • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag weer getraind worden.
  • Blijf thuis als iemand in je huishouden positief getest is op het COVID-19 virus. Omdat tot 14 dagen na het laatste contact de ziekte zich nog kan uiten, mag pas daarna weer getraind worden.
  • Tijdens het sporten zijn kinderen, jongeren en jongvolwassenen vrijgesteld van de 1,5 meter maatregel.
  • Hoest en nies in je elleboog, vermijd het aanraken van je gezicht en schud geen handen (geef in plaats daarvan een "boks").
  • Was je handen thuis zowel vóór als ná de training.
  • Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie, bijvoorbeeld trainers, begeleiders en bestuursleden.

Eindelijk mogen we weer! Wat gaat er veranderen binnen het voetbal?

Iedereen mag weer overdag en 's avonds binnen en buiten sporten, zonder tijdslimiet.

De volgende regels gelden:

• Er mogen weer competitiewedstrijden worden gespeeld
  • Publiek is weer toegestaan bij trainingen en wedstrijden

Publiek bij wedstrijden

Het publiek is weer welkom bij de wedstrijden en trainingen.

Sportkantine
Voor en na de wedstrijden is het weer mogelijk om elkaar te ontmoeten en een drankje te drinken in de kantine.

Coronatoegangsbewijs
Een coronatoegangsbewijs is niet nodig voor sporters en publiek

Met sportieve groet,

Bestuur V.V. Daalhof

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!