Aanmelden Vrijwilligers

Vrijwilligerswerving VV Daalhof

Naamloos.png

Wij vragen een paar minuutjes van uw tijd.

Voor activiteiten voor de jeugd of senioren hebben wij af en toe mensen nodig die de handen uit de mouwen willen steken.

Het is handig als we ook weten wie daar interesse in heeft.

Graag willen wij jullie vragen het onderstaande formulier in te vullen om jullie interesse kenbaar te maken.

Alvast bedankt voor het invullen.

Het Bestuur VV Daalhof.

Organisatie Jeugdactiviteiten.

Denk hierbij aan activiteiten zoals jeugdkamp, sinterklaasfeest, ouder-king-dag, dropping etc.

Organisatie clubactiviteiten.

Denk hierbij aan activiteiten zoals Nieuwjaarsreceptie en algemene hulp bij buffet, catering en organisatie.

Leiders en Scheidsrechters

We hebben behoefte aan extra begeleiders/trainers bij de jeugd. Zowel interne als extrne opleiding behoort tot de mogelijkheden waarin VV Daalhof zal begeleiden. Tevens hebben we een behoefte aan een pool van scheidsrechters en grensrechters die af en toe een wedstrijd willen fluiten of vlaggen. Een eventuele opleiding wordt natuurlijk door de club geregeld en gefinancierd.

Heeft u hierin interesse?

Overige rollen binnen de club

Ik ben best handig en zou kunnen helpen in het onderhoud van de clubaccomodatie en het veld (Bijvoorbeeld bij de werkgroep "Eerste maandag van de maand)

Indien van toepassing:

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!