Menu +

Nieuwe Hoofdsponsor VV Daalhof

Mosae Sports is vanaf het seizoen 2017-2018 de nieuwe hoofdsponsor van vv Daalhof. Vanaf de opening van de fysieke winkel in de Cantecleerstraat in Maastricht was Mosae Sports bezig om de eerste voetbalclub in Maastricht aan zich te binden. Met grote trots kunnen we melden dat ze hun eerste voetbalclub binnen hebben, namelijk vv Daalhof !!!

Mosae Sports is erg trots dat ze vv Daalhof van top tot teen gaan kleden en zien een jarenlange samenwerking met vertrouwen tegemoet.

En nu ??  Momenteel is Mosae Sport bezig met het design van de nieuwe tenues voor de selectie van vv Daalhof voor het aankomende seizoen. De spelers van de selectie krijgen van Mosae Sports een zeer mooi pakket met als topper het customized camouflage wedstrijdshirt (korte mouw) met rugnummer. Verder zit in het pakket : een uitshirt (geel), trolley, short, sokken, jas, trainingsbroek en trainingsjasje. De meeste artikelen worden bedrukt met het wapen van vv Daalhof.

Wij als vv Daalhof zijn er natuurlijk supertrots op dat wij een hele mooie samenwerking met Mosae Sports kunnen aangaan, en danken Mosae Sports voor hun vertrouwen in onze club.