Kantinebeheerder gezocht

Beste leden, ouders, en facebook vrienden..

Na zich jarenlang met volle overgave te hebben ingezet voor onze vereniging zijn Raymond en Miranda Cilissen tot de conclusie gekomen dat hun werk voor de club als kantinebeheerders niet meer te combineren valt met hun reguliere werk en privéleven.

Zij vinden het ontzettend spijtig, maar hebben besloten om op korte termijn, doch uiterlijk aan het einde van het lopende seizoen het stokje over te dragen aan andere geïnteresseerden.

Raymond blijft voor de club echter wel behouden voor zijn werkzaamheden als terreinbeheerder en bestuurslid activiteitencommissie.

Uiteraard respecteren wij hun besluit en zijn dankbaar voor hun inzet de afgelopen jaren.

Als gevolg hiervan zijn wij naarstig op zoek naar een nieuwe kantinebeheerder (-ster).

Heeft u zelf interesse, of kent u iemand in uw omgeving die in aanmerking zou willen komen om het stokje van Raymond en Miranda over te nemen, dan horen wij dit graag van u.

Voor meer informatie kunt u hiervoor contact opnemen met onze voorzitter Jef Janssen op telefoonnummer 06-15088389.

Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar info@vvdaalhof.nl

Wij horen graag van u !!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur VV Daalhof