Menu +

| JO19-1 | MO17-1JO15-1JO13-1JO13-2JO13-3 |

Wanneer kinderen 13 of 14 zijn, zijn ze niet langer pupillen, maar worden ze junioren. De overgang naar de junioren gebeurt op een cruciale leeftijd. Kinderen gaan naar de middelbare school, maken nieuwe vrienden, gaan nieuwe interesses ontwikkelen en moeten belangrijke keuzes voor hun toekomst maken. De keuze voor een (voetbal)vereniging is hier een voorbeeld van.

Het verenigingsleven is bij veel kinderen een belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven

Het verenigingsleven is voor veel kinderen een belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven. Een groot deel van hun sociale leven speelt zich af op en rond de club. Bovendien krijgen zij op de velden hun broodnodige beweging. Daarom doen wij er alles aan om voor al deze jongens en meisjes het voetbal zo leuk mogelijk te maken, met competities die op maat zijn gemaakt.

De overstap naar de middelbare school, de nieuwe omgeving en nieuwe sociale contacten kunnen er voor zorgen dat kinderen pas op deze leeftijd interesse voor het voetbal gaan ontwikkelen. Zij kunnen ook op latere leeftijd moeiteloos beginnen met voetbal. Er zijn immers in iedere leeftijdscategorie teams en competities van verschillende niveaus. Het komt regelmatig voor dat kinderen pas op latere leeftijd gaan voetballen.

Vindt jouw kind het leuk om te proberen hoe het is om bij een vereniging te voetballen? Ga dan snel op zoek naar een club bij jou in de buurt.

JUNIORENVOETBAL

Kijk hier voor nieuws, competitie-indelingen, uitslagen, standen en nog veel meer op het gebied van juniorenvoetbal.