Belangrijk Nieuws

Spelerspasjes MET recente foto verplicht!.

Met ingang van komend seizoen dienen alle teams spelerspasjes te hebben. Vanaf deze week kunnen pasfoto’s geplaatst worden op de spelerspas. Zorg er in ieder geval voor dat dit bij de spelers gebeurd is voor 1 september.

Hoe werkt dit: Met behulp van je e-mailadres welke bekend is in Sportlink kunnen de ouders de app voetbal.nl downloaden op hun smartphone of tablet en dan een foto plaatsen op de spelerspas.

Let wel, na 1 september kan er geen foto meer geplaatst worden op de app. Spelerspas zonder foto betekent dat betreffende speler niet mag spelen, zowel senioren als jeugdspelers.

Mocht het niet lukken, of weet je het e-mailadres niet wat bekend is bij sportlink, neem dan contact op met Wim Smeets of Chris Boumans.

Afgelastingen

Momenteel zijn de velden in onderhoud.

Wij wensen jullie een fijne zomervakantie en hopen jullie in Augustus weer fris en fruitig terug te mogen verwelkomen op ons sportcomplex.

Fijne Vakantie!

Start eerste trainingen

De trainingen kunnen starten vanaf maandag 13 augustus, tenzij er een wijziging komt vanaf de kant van de gemeente.

Het zou kunnen dat jullie team later begint i.v.m. vakanties.

De leiders/trainers zullen jullie z.s.m. op de hoogte brengen van de juiste datum(s)

Facebook feed

1 month ago

Aanstaande zondag 10 juni speelt het 1ste elftal om half 3 uit tegen FC Bemelen. Bij winst van Daalhof 1 blijven we in de 4de klasse.. Het 2de elftal speelt om half 11 hun kampioenswedstrijd uit ... See more

1 month ago

Aanstaande zondag 3 juni speelt ons 1ste elftal hun eerste nacompetitie wedstrijd thuis tegen FC Bemelen 1 om 14.30 uur, een week later op 10 juni spelen ze de return in Bemelen,,, Komen jullie ook ... See more

VV Daalhof

Vanaf vandaag staan alle nieuwe teamindelingen voor de jeugdspelers online op onze website, De leiders worden later nog toegevoegd maar u kan al kijken waar uw kind volgend seizoen is ingedeeld. ... See more

Dinsdag 29 mei speelt ons 3de elftal thuis tegen Rkvvl 4 voor het kampioenschap. Natuurlijk hebben ze jullie steun nodig...komen jullie ook morgen 19.00 uur ?

Foto's uit het bericht van VV Daalhof

« 2 of 3 »

Begin van het Seizoenfeest

Datum: 1 september 2018

Tijd: SEPTEMBER

Locatie: Kantine VV Daalhof

Na het succes van afgelopen jaar zullen ook dit jaar weer een “Begin van het seizoensfeest” organiseren.

De datum is nog niet bekend en hoe we het verder gaan invullen ook niet, maar weet dat het er aan komt,

We gaan eerst genieten van een welverdiende vakantie 🙂

Komende Wedstrijden